Regulament

In jos

Regulament

Mesaj Scris de LorD. la data de 24/3/2016, 7:06 pm

1.1. Regulament General.Nu vă așteptați ca STAFF-ul să vă răspundă imediat la o întrebare sau la un report. Dacă nu ați primit un răspuns, așteptați un interval scurt de timp și cu siguranță unul dintre membrii din STAFF se va ocupa și de dumneavoastră.
Este interzisă comercializarea de bunuri de pe server-ul BlueStyle RPG pe un alt server sau vânzarea contului dumneavoastră pe o anumită sumă de bani. Încălcarea acestei reguli poate duce la suspendarea conturilor ambilor participanți.
Este strict interzis abuzul de eventualele disfuncționabilități (bug-uri) ale server-ului. Orice bug găsit trebuie raportat în secțiunea Raportează un bug (
Orice nelămurire, problemă trebuie raportată unui administrator. Staff-ul este format din membrii ce vă pot ajuta cu așa ceva, puteți să-i întrebați orice și vă vor răspunde cu mare drag și respectuos.
Este interzisă folosirea oricărei arme într-un teritoriu guvernamental atunci când jucătorul respectiv nu este în cadrul unui jaf.
Nu răspundem de conturile pierdute sau sparte. Nu suntem responsabili că ați împărtășit datele dumneavoastră de la cont și cu alte persoane.
Bunurile jucătorilor inactivi mai mult de 30 de zile, ce nu au o cerere de inactivitate activă pe panel-ul BlueStyle ( bluestyle.hitforum.ro ) , vor fi confiscate și licitate.
Inactivitatea îndelungată fără o cerere de inactivitate va duce la suspendarea oricărei funcții administrative.
Orice abatere de la acest regulament va fi pedepsită conform regulilor aflate în vigoare.
Este interzisă folosirea programelor ce vă pot ajuta să folosiți două conturi simultan.

1.2. Limbajul și Comunicarea :

Este interzisă jignirea sau discriminarea oricărui jucător din cadrul comunității BlueStyle RPG. Orice insultă care vă este adresată trebuie raportată pe panel insoțită cu dovezile corespunzătoare.
Este strict interzisă promovarea unui alt server în afară de server-ul BlueStyle RPG. Încălcarea acestei reguli poate duce la suspendarea contului dumneavoastră.
Jignirile adresate pe chaturile destinate jucătorilor care au o problemă ( /helpme sau /report ) nu sunt permise și poate duce la sancționarea dumneavoastră.
Un jucător trebuie să aibă un comportament decent, fără jigniri și fără amenințări.
Dacă sunteți contactați de un jucător nou venit pe server-ul nostru, nu-l respingeți sau jigniți. Nu vă cade mâna să-i oferiți un sfat.

1.3. Fraudarea și Trișarea :

Este strict interzisă folosirea codurilor ce pot afecta demersul jocului. Orice încercare de fraudare a demersului jocului va fi pedepsită cu suspendarea temporară sau permanentă a contului, în funcție de gravitate.
Nu răspundem de interzicerea neașteptată a IP-ului ( ca logarea pe un cont suspendat )
Abaterea de la regulile evenimentelor impuse de organizatorii acestora este interzisă iar organizatorul / administratorul ce organizează evenimentul are tot dreptul de a vă sancționa.
Este strict interzisă falsificarea de dovezi pentru a vă dovedi nevinovăția. Încălcarea acestei reguli poate duce la suspendarea contului dumneavoastră pe serverul nostru.
În cazul în care contul jucătorului suspendat nu este reinstaurat după perioada suspendării, jucătorul are tot dreptul de a face o cerere de unban.
În cazul în care dumneavoastră considerați că ați primit ban pe nedrept, puteți reclama administratorul respectiv pe panel-ul nostru ( bluestyle.hitforum.ro )și dacă într-adevăr sunteți nevinovați, primiți unban în cel mai scurt timp.

1.4. DeathMatch :

DeathMatch-ul (DM este complet interzis și constă în uciderea în masă a unui jucător sau al unui grup de jucători fără niciun motiv, practicarea acestuia se pedepsește conform sancțiunilor aflate în vigoare(
DeathMatch-ul este permis doar pe polițiști și atunci când jucătorul respectiv participă la o acțiune de jefuire a băncii sau război (war).
Drive-By-ul este permis doar atunci când șoferul nu participă prin utilizarea oricărei arme.
Drive-By-ul este permis ca pasager pe o mașină cu armele ak47/mp5/m4a1 asta în cazul mafiilor și departamentelor. În cazul facțiunilor pașnice este strict interzis. DB-ul este interzis pe un pieton sau DB ca șofer.
Drive-By-ul mai este permis doar în cadrul unui eveniment ce necesită să faceți DM ca pasageri.

Regulamentul va fi modificat constant.

LorD.
Member

Mesaje : 7
Data de înscriere : 24/03/2016

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum